Mød Elisa Ferrari

ID Psykoterapeut stud., Mindfulness instruktør, certificeret stress coach, NADA udøver og Socialrådgiver

Om mig

Hos mig møder du nærvær, empati og respekt for det menneske du er.

Jeg er født i 1975 og lever i en sammenbragt familie med min mand, vores fælles tvillinger født i 2013 og sammenbragte teenagere. Derudover har jeg en voksen søn som er fløjet fra reden.

Jeg har selv prøvet alle livets op og nedture med blandt andet sygdom, skilsmisse og stress. Jeg har været nede og bide i græsset, som de fleste mennesker oplever i livet og jeg har brugt de redskaber som jeg er uddannet i at lære dig, til at komme op igen.  

Jeg brænder for at drage omsorg og hjælpe mennesker. Jeg har altid arbejdet med mennesker og blev som ung uddannet socialrådgiver. Jeg har arbejdet mange år med med udsatte børn, unge og deres familier, arbejdet i psykiatrien med kognitiv terapi og behandling af patienter med blandt andet, angst, depression, personlighedsforstyrrelser m.m både individuelle terapeutiske samtaler og som gruppe teapeut.

Ved siden af mit selvstændige virksomhed arbejder jeg deltids som socialrådgiver for ADHD foreningen hvor jeg rådgiver mennesker med handicap, deres familier og profesionelle.

Jeg har løbende gennem mit liv taget forskellige uddannelser, kurser mv. ud over terapi uddannelser i blandt andet systemisk og narrativ terapi med familier, kognitiv terapi også blandt andet børnesamtaler, gruppeterapi m.m. i 2022 bliver jeg færdig som psykoterapeut ved ID Academy.

Min personlige vej ind i yoga og meditations verdenen er, at jeg i 2004 selv blev ramt af stress. Her erfarede jeg på egen krop, hvor meget yoga og meditation gav mig ift. at finde mere nærvær og bevidsthed i mit liv, og hvor vigtigt det er i en hektisk hverdag, at finde en balance i krop og sind, og et mentalt helle for de krav og belastninger af både følelsesmæssigt og arbejdsmæssigt karakter vi mennesker møder i en helt almindelig hverdag og ikke mindst har til os selv. Jeg er både fagligt og personligt dybt inspireret af buddhistisk filosofi.

I 2016 besluttede jeg, at kombinere min personlige interesse i meditation og yoga som livsstil, og bruge det professionelt.

På baggrund af mine uddannelser i kognitiv terapi og mit daglige arbejde med kognitiv terapi både individuelt og i grupper i psykiatrien, blev det for mig naturligt at uddanne mig til MBKT instruktør.

Jeg mediterer og laver selv yoga dagligt, og holder min egen praksis ved lige ved forsat deltagelse i uddannelse, retreats mv.

Min baggrund

2001

Uddannet socialrådgiver fra Den Sociale Højskole i Esbjerg

2010:

Toårig uddannelse i Systemisk og Narrativ samtaleterapi ved DISPUK

2012

Uddannelse i kognitiv terapi i Risskov i Århus

2016

Overbygning på Kognitiv grunduddannelse ved Kognitivcenter Fyn

2016

MBKT instruktør ved Kognitivcenter Fyn

2018

Certificeret Stress Coach 

2021: accrediteret R&R2 træner for unge og voksne med ADD og ADHD fra Cognitive Centre of Canada

2022 

psykoterapeut  ved ID Academy 

 

INDLEDENDE SAMTALE

inden vi går igang skal vi have en snak sammen. 

BESTIL EN SAMTALE!

Telefon: 61 71 14 25

Email: mbkt@elisaferrari.dk

© 2016-2020  Elisa Ferrari. Privatlivs oplysninger

Følg mig