Mød Elisa Ferrari

MBKT Instruktør, Kognitiv terapeut og Socialrådgiver

Om mig

Fra 2001 til 2010 arbejdede jeg som bl.a. anbringelseskonsulent ved det daværende Ribe Amt og som familierådgiver i Bramming og Esbjerg, hvor jeg arbejdede med særlig støtte til børn og unge under 18 år.

fra 2010 til 2017 har jeg arbejdet i ambulant psykiatrien som socialrådgiver og primærbehandler hvor jeg havde kognitiv samtaleterapi med mennesker med angst, depression, skizofrenilidelser, personlighedsforstyrrelser mv. Ud over individuelle samtaler havde jeg bland andet gruppebehandling for mennesker med depression.

Siden 2017 har jeg ved siden af arbejdet i mit private praksis undervist på UCsyd som timeunderviser i blandt andet kommunikation og konflikthåndtering.

Jeg er medlem af advisory boardet i ”Fonden De Unge Raske” hvor jeg, ud over arbejdet i advisory boardet, skal undervise de unge i mindfulness i sundhedforløbene. Dette kan du læse mere om på ”www.Fondendeungeraske.dk”

Min personlige vej ind i yoga og meditations verdenen er, at jeg i 2004 selv blev ramt af stress. Her erfarede jeg på egen krop, hvor meget yoga og meditation gav mig ift. at finde mere nærvær og bevidsthed i mit liv, og hvor vigtigt det er i en hektisk hverdag, at finde en balance i krop og sind, og et mentalt helle for de krav og belastninger af både følelsesmæssigt og arbejdsmæssigt karakter vi mennesker møder i en helt almindelig hverdag og ikke mindst har til os selv.

I 2016 besluttede jeg, at kombinere min personlige interesse i meditation og yoga som livsstil, og bruge det professionelt.

På baggrund af mine uddannelser i kognitiv terapi og mit daglige arbejde med kognitiv terapi både individuelt og i grupper i psykiatrien, blev det for mig naturligt at uddanne mig til MBKT instruktør.

Jeg mediterer og laver selv yoga dagligt, og holder min egen praksis ved lige ved forsat deltagelse i uddannelse, retreats mv.

Min baggrund

2001

Uddannet socialrådgiver fra Den Sociale Højskole i Esbjerg

2010:

Toårig uddannelse i Systemisk og Narrativ samtaleterapi ved DISPUK

2012

Uddannelse i kognitiv terapi i Risskov i Århus

2016

Overbygning på Kognitiv grunduddannelse ved Kognitivcenter Fyn

2016

MBKT instruktør ved Kognitivcenter Fyn

GRATIS INDLEDENDE SAMTALE

Inden vi går igang skal vi have en snak sammen. En Time Gratis.

BESTIL EN SAMTALE!

Telefon: 61 71 14 25

Email: mbkt@elisaferrari.dk

© 2016-2017  Elisa Ferrari. Privatlivs oplysninger 

Følg mig